Θα μας βρίσκετε στο πόρταλ μας “Αντιπαγκοσμιοποίηση, Αυτοδυναμία, Περιεκτική Δημοκρατία” !

0
ΠΟΡΤΑΛ ΑΓΩΝΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΝΑΛΥΣΗΣ – ΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΜΑΣ
 
Συναγωνιστές-στριες

Η ανάγκη να σταθούμε γερά στα πόδια μας τη στιγμή του ολοκληρωτισμού των μέσων ενημέρωσης, τόσο των συστημικών όσο και των ψευτο-εναλλακτικών, να ενημερώσουμε πραγματικά για το τι "μας" συμβαίνει, και το βασικότερο, να εντάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους προβληματισμένους ανθρώπους στην κοινή μας πάλη σε έναν άνισο και πρωτοφανή ίσως στην Ιστορία λαϊκό αγώνα, μας οδήγησε στην πρόκληση του να δημιουργήσουμε ένα πόρταλ του δικτύου μας που έχουμε την πεποίθηση ότι και με τη βοήθεια σας, θα αποκτήσει ευρεία απήχηση.



Σήμερα, το παγκοσμιοποιημένο σύστημα και τα αποκτηνωμένα του όργανα, που, εκμεταλλευόμενα τις αναπόφευκτες σε κάθε χώρα κοινωνικές διαιρέσεις κάθε είδους (εκτός βέβαια από τις ταξικές!) πλέον κατασκευάζουν ανατροπές ιστορικών κατακτήσεων με μερικές χούφτες πρακτόρων και λακέδων, ενάντια σε κάθε λαό που αντιστέκεται άμεσα ή έμμεσα στη Νέα Διεθνή Τάξη. Όσοι και όσες προβληματίζονται για τη σημερινή κτηνωδία στον χειρότερο παρά ποτέ «Δημοκρατικό» Μεσαίωνα που ανατέλλει, θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πολύπλευρη και πολλές φορές εξαντλητική μας προσπάθεια. Σήμερα έχουμε την "τύχη" να ζούμε στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή των τελευταίων 2 αιώνων, από τότε που εγκαταστάθηκε το σημερινό σύστημα, και εκ τούτου, έχουμε και την "τύχη" να μπορούμε να επιλέξουμε να παλέψουμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας σε αυτό το δραματικό περιβάλλον που δημιουργείται όχι μόνο για τον λαό μας αλλά και για τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας.



Αυτές οι σκέψεις και κυρίως αυτές οι ανάγκες μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός τακτικά ανανεούμενου "πόρταλ" με τον τίτλο



"Αντιπαγκοσμιοποίηση, Αυτοδυναμία, Περιεκτική Δημοκρατία"



www.antipagkosmiopoihsh.gr



Σήμερα, με βάση τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία που πρόκειται να αποτελέσουν καταλύτη για τον αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης και για την Αυτοδυναμία των λαών και του λαού μας στο μέλλον, και για τις οποίες τόσο τα ντόπια ΜΜΕ, όσο και -ακόμα χειρότερα-, η ντόπια "Αριστερά" παραπληροφορούν ή "περί άλλα τυρβάζουν", ασχολούμενοι ακόμα με τον…"φασιστικό κίνδυνο" που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να "ανοίξουμε" το πόρταλ αυτό δημόσια, παρότι είναι ουσιαστικά ακόμα "υπό κατασκευή".

 

Το πόρταλ αυτό είναι ενημερωτικό μέσο του Δικτύου της Περιεκτικής Δημοκρατίας. Περιλαμβάνει σχόλια επικαιρότητας, χρονογραφήματα, αναλύσεις, διαλόγους, συνεντεύξεις, αναδημοσιεύσεις κ.α. σε σχέση με την επιταχυνόμενη επέλαση της Νέας Διεθνούς Τάξης της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και της Αντιπροσωπευτικής “Δημοκρατίας” (το πολιτικό συμπλήρωμα της διεθνοποιημένης Οικονομίας της Αγοράς που μετατρέπεται τάχιστα πλέον σε κοινοβουλευτική Χούντα).

– Εξετάζει τις εξελίξεις δημοσιεύοντας πέρα από τις καθαρά δικές μας αναλύσεις και σχόλια, και προσεγγίσεις από διάφορες οπτικές διεθνώς, που θεωρούμε ενδιαφέρουσες για την πληροφόρηση και τη διεισδυτικότητα τους, παρότι μπορεί να μην εκφράζουν αναγκαστικά τις θέσεις του δικτύου μας. Εξετάζει επίσης τις ντόπιες και διεθνείς αντιστάσεις στηνΠαγκοσμιοποίηση και τον υπέρτατο Νεο-Φασισμό που εκπροσωπεί η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε), ο οποίος κατά τη γνώμη μας οδηγεί σήμερα και σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα δεινά της ανθρωπότητας και ειδικά της μεγάλης της πλειονότητας.

– Εξ αυτού εκφράζει με κάθε τρόπο και την ανάγκη για την οποία παλεύουμε, δηλαδή ενόςΠαλλαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕΚΕΑ) για την Οικονομική και Πολιτική μας Αυτοδυναμία , σαν τη μοναδική διέξοδο από το νέο ολοκληρωτικότερο από ποτέ Μεσαίωνα της Νέας Διεθνούς αυτής Τάξης, και της (σήμερα πλέον αποκτηνωμένης) Υπερεθνικής καθώς και της Σιωνιστικής Ελίτ που τη διαχειρίζονται και επωφελούνται τα μέγιστα από αυτή, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο βίας (Οικονομική, στρατιωτική, πολιτική, φυσική).

Το πόρταλ μας είναι υπό διαχείριση από μια Συντακτική Ομάδα (ΣΟ) που διορίζεται από το δίκτυο ΠΔ και είναι ανακλητή, λειτουργώντας σύμφωνα με τις αμεσοδημοκρατικές αρχές μας.

Όλα τα μέλη και φίλη του δικτύου μας συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή, τόσο με πρωτόλεια άρθρα, συνοπτικά σχόλια, μεταφράσεις αλλά και έρευνες. Στην προσπάθεια αυτή πλέον, μέσω του Μετώπου (ΜΕΚΕΑ) και της ολοένα μεγαλύτερης εξάπλωσης της παρουσίας του προτάγματος της Περιεκτικής Δημοκρατίας διεθνώς, συμμετέχουν επίσης δεκάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και δεκάδες συναγωνιστές στο εξωτερικό. Τα ενυπόγραφα κείμενα και σχόλια εκφράζουν τον υπογράφοντα. Τα ανυπόγραφα κείμενα και σχόλια εκφράζουν τη ΣΟ του πόρταλ. 

– Αν κρίνετε ότι μπορείτε να συνεισφέρετε στην κρισιμότερη από ποτέ αυτή πάλη μας, που είναι και η κρισιμότερη πάλη, όχι μόνο του λαού μας, αλλά και όλων των λαών που επειδή αντιστέκονται βρίσκονται πια φανερά κάτω από γενική επίθεση της Υ/Ε –από τις Αραβικές χώρες και το Ιράν, μέχρι την Ουκρανία και τη Βενεζουέλα– στείλτε μας τα σχόλια σας, τα άρθρα σας, την ανάλυση σας, την έρευνα σας από τη σκοπιά του αγώνα για την αντι-Παγκοσμιοποίηση. Δηλαδή ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη του σημερινού συστήματος, όπως εκφράζεται με τους Οργανισμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΕ, διεθνή ΜΜΕ κλπ) και τις κατά τόπους κοινοβουλευτικές Χούντες που στήνει, με τους πολέμους της που επίσης εξαπολύει είτε άμεσα (τύπου Ιράκ) είτε στήνει έμμεσα (τύπου Συρίας). Επίσης θα εκτιμηθούν άρθρα και αναλύσεις που στρέφονται ενάντια στον ρατσιστικό Σιωνισμό που πέρα από τα εγκλήματα του στη Μ. Ανατολή, έχει διεισδύσει στην καρδιά του συστήματος, αλλά και κείμενα “συστημικής” προσέγγισης σε σημαντικές επιπτώσεις της Παγκοσμιοποίησης (λ.χ. την πολυδιάστατη κρίση, την αναβίωση των ανορθολογισμών κλπ.). Και βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η αναγκαία κριτική στην εκφυλισμένη “Αριστερά” που σήμερα παίζει τον ρόλο δεκανικιού της Νέας αυτής Τάξης.

Τα κείμενα αυτά μπορείτε να μας τα στέλνετε και στις παρακάτω διευθύνσεις email ώστε για να τα εξετάσουμε προς δημοσίευση και μπορούν να δημοσιευτούν αυτούσια ή με δικά μας συνοδευτικά ή απαντητικά σχόλια σε μορφή διαλόγου.

– Επίσης αν μπορείτε να συμβάλλετε σε μεταφράσεις κ.α. που είναι πολύ χρήσιμες στο πόρταλ μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

peridimok {{}} gmail.com

info {{}} antipagkosmiopoihsh.gr

 

 – Τέλος μπορείτε να μας στηρίξετε με άλλους τρόπους. Ακόμα και η μικρότερη συμβολή βοηθάει.

– Και βέβαια η συμμετοχή σας η ίδια στο Παλλαϊκό Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης είναι κρίσιμης σημασίας!

EMAIL: mekea  (παπακι)  mekea.org τηλ. 69.37.835.919

 

Απάντηση

*