Φλεβάρης, 25 2011
 

Η εγκληματική υπερεθνική ελίτ, με τη βοήθεια της σιωνιστικής, φαίνεται να προετοιμάζεται για ένα νέο έγκλημα μετά τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Αυτή τη φορά είναι η Λιβύη. Το πρόσχημα είναι το ίδιο όπως στη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ: να «σώσουν» το λαό της Λιβύης από το δικτάτορα της, με τον ίδιο τρόπο που «έσωσαν» τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας και του Ιράκ πριν καταστρέψουν σχετικά εύπορες χώρες και τους λαούς τους. Ο πραγματικός τους στόχος είναι επίσης ο ίδιος: να ενσωματώσουν πλήρως αυτά που ονομάζουν καθεστώτα – «παρίες» (δηλ. καθεστώτα που δεν ελέγχονται πλήρως από την υπερεθνική και τη σιωνιστική ελίτ) στο διεθνοποιημένο σύστημα της οικονομίας της αγοράς και των αντιπροσωπευτικών «δημοκρατιών». Στις περιπτώσεις του Ιράκ και της Λιβύης υπάρχει ένας επιπρόσθετος σημαντικός στόχος που επιδιώκεται από την υπερεθνική ελίτ: να υφαρπάξει το πετρέλαιο της προς όφελος των πολυεθνικών εταιρειών, όπως έκανε με το πετρέλαιο του Ιράκ και ετοιμάζεται να κάνει σύντομα με το πετρέλαιο του Ιράν.

Το δίκτυο Περιεκτικής Δημοκρατίας καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε εμπλοκή του ΝΑΤΟ ή μελών της υπερεθνικής ελίτ ενάντια στο λαό της Λιβύης, και θα παλέψει μαζί με όλους του λαούς του κόσμου απέναντι σε κάθε τέτοια επίθεση. Είναι ο ίδιος ο λαός της Λιβύης που θα πρέπει να αποφασίσει και να παλέψει για το είδος του καθεστώτος που θέλει να έχει και καμία ξένη δύναμη, πόσο μάλλον η εγκληματική υπερεθνική και σιωνιστική ελίτ, δεν έχει δικαίωμα να επέμβει.

Οι λαοί στη Λιβύη, την Τυνησία, την Αίγυπτο, το Ιράν, το Μπαχρέιν, την Υεμένη, την Ιορδανία και κάθε άλλος λαός στον κόσμο πρέπει να αφεθεί ελεύθερος να καθορίσει το δικό του μέλλον χωρίς καμία εμπλοκή των εγκληματικών υπερεθνικών και σιωνιστικών ελίτ.