Απρίλης, 09 2014

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ — 10 ΑΠΡΙΛΗ 2014


Για το δικαστικό πραξικόπημα “με εντολή Σαμαρά” (υπό τις ξεκάθαρες επιταγές της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ), και τον εγκληματικό ρόλο της Αριστεράς

Οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Μπαλτάκου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις θέσεις του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία και του Τάκη Φωτόπουλου, που από τις πρώτες μέρες πήραν κρυστάλλινη θέση για το θέμα, αγνοώντας τον αναμενόμενο λυσσώδη πόλεμο που θα δεχόμασταν από επώνυμους και ανώνυμους λασπολόγους, για το ρόλο που διαδραματίζει η Χρυσή Αυγή (ΧΑ) στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνική ζωή γενικότερα. Οι κατηγορίες που ήταν το πρόσχημα για να φυλακίσουν τα στελέχη της ΧΑ καταρρίπτονται πλέον από τα πιο επίσημα χείλη, αποκαλύπτοντας την όλη υπόθεση ως μια δικαστική σκευωρία, κατ’ απευθείας επιταγή της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διαβλέψει, και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και ο τ. Υπ. Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης. Βλέποντας τα γεγονότα υπό το πρίσμα της ανάλυσης της ΠΔ για τη μορφή του συστήματος και των φορέων του σήμερα, μπορούσαμε να εκτιμήσουμε την πραγματική ουσία των τελευταίων εξελίξεων και το πώς διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.

Η συνομιλία Μπαλτάκου- Κασιδιάρη ξεσκέπασε τα σχέδια της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ (που σήμερα υποστηρίζει άμεσα τον Σαμαρά ― βλ. προχτεσινή ανακοίνωση Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής κλπ.), σε συνεργασία με την ελληνική ελίτ, για την απαγόρευση της ΧΑ ως πολιτικού κόμματος και τη συνακόλουθη συλλήβδην κατατρομοκράτηση των υποστηρικτών της, που κάθε άλλο παρά φασίστες είναι στην πλειοψηφία τους, αλλά οι πρώην «Αγανακτισμένοι» και τα πιο εξαθλιωμένα λαϊκά στρώματα [βλ. άρθρο Τ.Φ. Η άνοδος της «ακροδεξιάς», η «Αριστερά» και οι Χούντες]. Μια απαγόρευση που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του κυβερνητικού αυταρχισμού που παρατηρούμε στην εποχή του Μνημονίου, φανερώνοντας το πραγματικό πρόσωπο της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» που έχει μεταβληθεί στην Ελλάδα (και όχι μόνο) σε κοινοβουλευτική Χούντα. Η χούντα αυτή δεν δείχνει κανένα δισταγμό υπό τις εντολές των ξένων τοποτηρητών να παρεμβαίνει με τόσο ωμό τρόπο στη δικαστική διαδικασία, φυλακίζοντας όλους τους βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος (που προφανώς ενοχλούσε) χωρίς να έχει στη διάθεσή της κανένα ικανοποιητικό στοιχείο περί εγκληματικής οργάνωσης, όπως μας πληροφορεί και επίσημα ο Μπαλτάκος, και βέβαια είχαν διαβλέψει έντιμοι συνταγματολόγοι και νομικοί από την πρώτη στιγμή της σκευωρίας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελούσαν εγκληματικές πράξεις οι επιθέσεις Χρυσαυγιτών (ακόμα και βουλευτών της ΧΑ) στα καρότσια των μεταναστών μικροπωλητών, ή οι απειλές να μη δέχονται τα νοσοκομεία ή τα σχολεία μετανάστες και η ανάλογη άσκηση φυσικής βίας από κάποια στελέχη του κόμματος. Όμως για τις πράξεις αυτές κανένας δεν τιμωρήθηκε ποτέ, προφανώς γιατί τότε βολεύονταν οι ελίτ με τις πράξεις αυτές και αποδεδειγμένα έκαναν «τα στραβά μάτια».

Η δικαστική μηχανορραφία όμως κατά της ΧΑ έρχεται να προστεθεί σε ένα σκηνικό πλήρους εκφασισμού του συστήματος και της δημόσιας ζωής που περιλαμβάνει από ξυλοκόπημα διαδηλωτών και απεργών, που από τύχη γλυτώνουν τα χειρότερα, αυταρχικές αποφάσεις διάλυσης δημόσιων υπηρεσιών (ΕΡΤ κ.α.), κήρυξη καθ’ όλα νόμιμων απεργιών ως παράνομες, μέχρι και απαγόρευση διαδηλώσεων με το πρόσχημα της ασφάλειας. Ο εκφασισμός αυτός κάνει έκδηλη την αμηχανία των κυβερνώντων, οι οποίοι αδυνατούν να διατηρήσουν την κοινωνική συναίνεση για ό,τι θεσπίζουν και καταφεύγουν στον παραδειγματισμό και στη βία ενάντια στα λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκοπός του συστήματος δεν ήταν τόσο να αρπάξει τις ψηφους της ΧΑ παρότι παίζει και αυτό το ρόλο του, αλλά κυρίως η κατατρομοκράτηση των ψηφοφόρων και υποστηρικτών της, που έστω έμμεσα τα βάζουν με σημαντικές πτυχές της Παγκοσμιοποίησης και των οργάνων της, ακόμα και με την ΕΕ, έστω και αν η ίδια η ΧΑ δεν τολμάει να βάλει θέμα ΕΕ.

Από την άλλη η «πατριωτική» Αριστερά και Δεξιά που θα μπορούσε να είναι η εναλλακτική διέξοδος γι’ αυτά τα στρώματα, δεν θέτει καν θέμα εναντίωσης στην Παγκοσμιοποίηση και τα όργανα της, και κυρίως την άμεση έξοδο από την ΕΕ, μέσα από ένα παλλαϊκό Μέτωπο όπως το ΜΕΚΕΑ. Στην καλύτερη περίπτωση πηγαίνει «με το σταυρό στο χέρι», μιλώντας απλά για άμεση έξοδο από το ευρώ και για «αναδιαπραγμάτευση με την ΕΕ» (λ.χ. ΕΠΑΜ), χέρι-χέρι με την αστική νομιμότητα, ενώ άλλοι δεν μιλούν ουτε για το Ευρώ (όπως το Άρδην κλπ.) και το ίδιο κάνουν διάφορες «αυθόρμητες» οργανώσεις και ινστρούχτορες της πατριωτικής «Αριστεράς» και Δεξιάς. Δηλαδή αυτοί οι «πατριώτες» αυτό-πλασάρονται ως η «σώφρων» εναλλακτική επιλογή, που συμπλέει με το «Συνταγματικό Τόξο», για να πάρουν και μερικές ψήφους από τους φοβισμένους ψηφοφόρους της ΧΑ!.

Ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί το στοιχείο που έδωσε ο Μπαλτάκος για τη σύνδεση, μεταξύ της φυλάκισης μελών της ΧΑ με τις απαιτήσεις του Αμερικανικού Σιωνιστικού Συνεδρίου. Από τη συνομιλία γίνεται αντιληπτό ότι ο Σαμαράς λογοδοτούσε στους Σιωνιστές για την εξέλιξη της υπόθεσης ισχυροποιώντας το συμπέρασμα που είχαμε βγάλει ήδη από τις πρώτες μέρες μετά το θανατηφόρο μαχαίρωμα Φύσσα, ότι ήταν άμεση επιταγή της Υ/Ε και Σ/Ε για απαγόρευση της οργάνωσης. Άλλωστε υπήρχε πληθώρα ενδείξεων για αυτό τόσο από την Υ/Ε (Στέητ Ντιπάρτμεντ, ΕΕ) τόσο από τη Σ/Ε (Anti Defamation League / ADL, Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο / WJC, Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή / AJC, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος / ΚΙΣΕ κ.λπ.) που τις επιβεβαίωσε και ο Ρουπακιώτης. Και αυτό συνέβη διότι η ΧΑ, ως μία εθνικιστική οργάνωση με εθνικοσοσιαλιστικά στοιχεία, αποτελεί πράγματι απειλή για τη μορφή που έχει πάρει το σύστημα της οικονομίας της αγοράς τα τελευταία 40 χρόνια (Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση). Η επιστροφή σε κυρίαρχα έθνη-κράτη, όπως ευαγγελίζεται ο εθνικισμός, έστω με τον κουτσουρεμένο τρόπο που ευαγγελίζεται η ΧΑ, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τις ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των πολυεθνικών, και ταυτόχρονα την Πολιτική Παγκοσμιοποίηση (που παίρνει τη μορφή άτυπης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης), την Πολιτιστική Παγκοσμιοποίηση (η οποια τραβά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των εθνικιστών, Ελληνορθόδοξων κ.λπ.).

Επομένως, γίνεται πλέον ευρέως γνωστό ότι το σύστημα και οι άθλιοι υποστηρικτές του δεν έχουν κανένα όριο και αναστολή στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων τους, που είναι η πλήρης μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο, προς όφελος τόσο των ντόπιων ελίτ όσο των ξένων και των πολυεθνικών τους. Πρώτος στόχος είναι λοιπόν τα λαϊκά στρώματα που στρέφονται άμεσα ή έμμεσα κατά της Παγκοσμιοποίησης. Επόμενος στόχος, όπως γίνεται ήδη σε όλη την Ευρώπη, η στοχοποίηση κάθε κινήματος και οργάνωσης κατά της Παγκοσμιοποίησης ή της ΕΕ.

Τη στιγμή λοιπόν που θα περίμενε κανείς η Αριστερά να λάβει μία πάνω-κάτω ενιαία θέση με βάση τα γεγονότα, που δεν χωρούν και πολλές ερμηνείες, ζητώντας την παραίτηση των εμπλεκομένων υπουργών και την ανατροπή της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας, αυτή λειτούργησε απολύτως ανασταλτικά για τη λαϊκή συνείδηση, λαμβάνοντας θέσεις που βόλευαν απόλυτα το σύστημα στην προκειμένη περίπτωση. Το ΚΚΕ αλλά και διάφορα εκφυλισμένα αποκόμματα, της εν Ελλάδι «αντικαπιταλιστικής Αριστεράς» που δεν μιλούν καν για άμεση έξοδο από την ΕΕ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.), σήκωσαν σημαία και επικεντρώθηκαν στον …αντικομμουνισμό του Μπαλτάκου, λες και οι υπόλοιποι φιλελεύθεροι στην κυβέρνηση ήταν συμπαθούντες του «υπαρκτού»! Έτσι ουσιαστικά πήραν την ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ με την κοινοβουλευτική Χούντα, ότι αρκεί να ξεκαθαρίσει ο Κρατικός Μηχανισμός από τα «αντικομουνιστικά στοιχεία» για να ξεπεράσουμε τη κρίση! Ή αντίστοιχα πήραν θέση ότι η ΧΑ είναι αποδεδειγμένα μέρος ενός παρακρατικού μηχανισμού που επεκτείνεται στο «Βαθύ Κράτος» …το οποίο όμως φυλακίζει τους μισούς βουλευτές του και ετοιμάζεται να φυλακίσει και τους υπόλοιπους!  Έτσι κατάφερε να καταλήξει στην απίθανη παραδοξολογία ότι η κυβέρνηση «προσφέρει κάλυψη, ανοχή, άμεση ή έμμεση στήριξη στη ΧΑ» τη στιγμή που όλοι οι βουλευτές της είναι ή ετοιμάζονται να πάνε στον Κορυδαλλό!

Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι οι ίδιοι «παραγωγοί»-δημοσιογραφίσκοι της εκφυλισμένης «Αριστεράς» που δημιούργησαν το βίντεο-διαφήμιση της απάτης του «Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους» (ΕΛΕ ― που ο Σταθάκης αποκάλυψε ότι τελικά αφορούσε το…5% του Χρέους!), Debtocracy, το παραπλανητικό για τα αίτια της κρίσης, Catastroika κ.α., επιστρέφουν τώρα με ένα ακόμα ντοκιμαντέρ-«υπερπαπαραγωγή» που προβάλλει όλο το «προοδευτικό» κατεστημένο της Παγκοσμιοποίησης σε όλα τα νεανικά στέκια για ακόμα μεγαλύτερο αποπροσανατολισμό, ονόματι ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.  Σκοπός του «ντοκιμαντέρ» είναι να μας δείξει (με ύποπτα ανιστόρητους συμψηφισμούς) ότι ο πραγματικός κίνδυνος σήμερα είναι ο… Φασισμός και ακριβώς να βάλει στο ίδιο τσουβάλι όλα τα εθνικιστικά κινήματα με τα (ελάχιστα πραγματικά) φασιστικά, στιγματίζοντας έτσι έμμεσα μεγάλα λαϊκά κινήματα κατά της Παγκοσμιοποίησης που στρέφονται για τους λόγους που αναλύσαμε παραπάνω σε αυτά, σήμερα. )

Ερώτηση: Μήπως το φιλμάκι αυτό χρηματοδοτήθηκε και από την ΕΕ, όπως το Debtocracy, ενόψει των Ευρωεκλογών, και σκοπεύει να έχει πανευρωπαϊκή καριέρα μέσω του γνωστού οργάνου της διεθνούς ψευτο-Αριστεράς Γκάρντιαν κ.λπ. με την οποία συνεργάζονταν οι δημιουργοί του; Αν το φιλμ δεν λέει κουβέντα για τους μόνους πραγματικά Νεοναζί στη θεωρία και στην πράξη σήμερα στην Ευρώπη, τους Ουκρανούς, τότε η ΕΕ σίγουρα θα το έχει άμεσα ή έμμεσα χρηματοδοτήσει… (ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»)

Όμως για την «επαναστατική Αριστερά» μας η διαπίστωση ότι έχει ξεπεράσει πλέον τις απλές αρτηριοσκληρώσεις και κινείται πλέον στα όρια της προδοσίας των λαϊκών στρωματων και της εργατικής τάξης, γίνεται για εμάς ολοένα και πιο ξεκάθαρη. Για την άθλια «Αριστερά» αυτή της «επαναστατικής γυμναστικής» και του εγκληματικού σεχταρισμού, τα λαϊκά στρώματα που στηρίζουν τη ΧΑ για τους λόγους που αναπτύξαμε παραπάνω, δεν πρόκειται ουσιαστικά ποτέ ούτε ΔΥΝΗΤΙΚΑ να αποτελέσουν απελευθερωτικό υποκείμενο. Αποτελούν «μιάσματα» γιατί είναι συνοδοιπόροι της ΧΑ, όπως κάποτε ήταν μιάσματα οι συνοδοιπόροι του ΚΚΕ. Αντί δηλαδή η Αριστερά αυτή, όπως έκανε το ΚΚΕ με το ιστορικό ΕΑΜ να ενώσει όλους τους πατριώτες, αριστερούς και δεξιούς (δεν μιλάμε βέβαια για τις ελίτ και τα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα που οφελούνται απο την παγκοσμιοποίηση) σε αγώνα για την εθνική και οικονομική κυριαρχία, σαν προϋπόθεση για τη κοινωνική αλλαγή, αυτή μετέχει άνετα στο «δημοκρατικό τόξο» μαζί με τους Σαμαράδες, Βενιζέλους και Κουβέληδες…

Γι’ αυτό μόνη λύση για όλα τα λαϊκά στρώματα που συνθλίβονται από την κρίση, όντας θύματα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και των συνεπειών της, είναι ένα λαϊκό Μέτωπο Πολιτών που χτίζεται από τα κάτω, και δεν θα περιμένει ούτε από την (ακρο)-δεξιά, ούτε και την εκφυλισμένη «Αριστερά» η οποία παίζει σήμερα τον ρόλο υποστηλώματος του συστήματος σχεδόν σε ΚΑΘΕ κρίσιμο θέμα που έχει εγερθεί ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια, να καθορίσει το μέλλον μας, και που θα δεσμεύεται από συγκεκριμένους ΣΤΟΧΟΥΣ, όπως το Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ).