Αύγουστος, 17 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ

Α Γ Ρ Ι Ο Σ    Ε Ξ Ο Ν Τ Ω Τ Ι Κ Ο Σ    Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ   ΜΕ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΘΥΜΑΤΑ  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Η Οικονομική Κατοχήπου επιβάλλεται στη χώρα μας μέσω της ΕΕ και της ντόπιας ολιγαρχίας, χωρίς τη συνέργια της οποίας θα ήταν αδύνατη η κατοχή αυτή, οδηγεί σε έναν πρωτοφανή πόλεμο. Ο Λαός μας οδεύει σε πλήρη εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα(οικονομικό, ανθρωπιστικό) και η πατρίδα μας σε πλήρη διάλυση (βλέπε Ε.Ο.Ζ., όπου θα δουλεύουν, υποταγμένα υποχείρια  των πολυεθνικών, εκφυλισμένα όντα, κάτω  από το κνούτο των μισθοφόρων της ευρωαστυνομίας κλπ). Η Κοινοβουλευτική Χούντα χρησιμοποιεί ως εργαλεία επιβολής της εξουσίας της την άγρια καταστολή, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και κάθε είδους γκανγκστερική νομοθεσία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση παρακινεί τους ελεγκτές να κυνηγούν φτωχούς επιβάτες ώστε να πληρωθούν από τα πρόστιμά τους! Όπως πάντα βρίσκονται άθλια υποκείμενα που γίνονται όργανα, κάνοντας τη «δουλειά» τους, σπρώχνοντας στο θάνατο ακόμα και παιδιά. Αυτός είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός στον οποίο ωθεί ο οικονομικός ατομικισμός(και όχι μόνο) του συστήματος της οικονομίας της αγοράς.

Ακολούθως, η λεγόμενη «διανόηση» τύπου Διβάνη, με «αριστερό» μανδύα κιόλας, έχει προκλητικά το θράσος  να επιτίθεται στα θύματα της παγκοσμιοποίησης  χαρακτηρίζοντάς τους  από πάνω και “τζαμπατζήδες”, ενώ βέβαια αυτοί είναι οι βολεμένοι τζαμπατζήδες του συστήματος  που τρώνε παντοιοτρόπως στις πλάτες του Λαού, δηλ. οι “Μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου.  Αυτοί οι «διανοούμενοι» στηρίζουν απροκάλυπτα το καθεστώς, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα αγαθά που αυτό τους προσφέρει, αδιαφορώντας πλήρως για τον πόλεμο που γίνεται δίπλα τους. Όμως αυτοί όλοι τη δουλειά τους κάνουν!

Όπως και τη δουλειά του κάνει το συνδικαλιστικό κίνημα, που έχει λάβει από καιρό θέση υποταγής στην Κοινοβουλευτική Χούντα, με «άσφαιρες» καταγγελίες και ηθικολογικές προτροπές, προκηρύσσοντας 24ωρες γενικές απεργίες τουφεκιές στον αέρα για να «αντισταθεί», χειραγωγώντας τους εργαζομένους.

Είναι τώρα η στιγμή να απαιτήσουμε  την άμεση κοινωνικοποίηση όλων των ΜΜΜ, σαν μέσου βασικής ανάγκης και τα έξοδα συντήρησης τους να τα πληρώνουν οι φοροφυγάδες των βορείων και νοτίων προαστίων , με κατασχέσεις βιλλών, πισινών, κότερων κλπ και όχι οι φτωχοί εργαζόμενοι με τις κατασχέσεις των πρώτων κατοικιών που ετοιμάζει η Χούντα!

Μόνη ελπίδα είναι να προχωρήσουν τα λαϊκά στρώματα και τα θύματα της Παγκοσμιοποίησης στη συγκρότηση ενός Μετώπου για τον υπέρ πάντων αγώνα : για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και τη διάσωση των ανθρώπινων αξιών. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν συνειδητοποιήσουμε την κύρια αιτία της εξαθλίωσής μας- τη Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση ,που μέσω της ΕΕ επιβάλλει και στην χώρα μας την Νέα Διεθνή Τάξη. Αυτό  πρακτικά σημαίνει Μέτωπο για την Κοινωνική- Εθνική Απελευθέρωση με αγώνα που πρέπει να δώσουμε  εμείς ,τώρα! Σε αντίθεση με την αντικειμενικά ή ηθελημένη απάτη της αναμονής της πανευρωπαϊκής ή/και ..παγκόσμιας αντικαπιταλιστικής εξέγερσης, στο όνομα ενός ” διεθνισμού ” που πολύ βολεύει την Υπερεθνική Ελίτ και πλασάρεται απ’ αυτήν σε όλες τις παραμέτρους της. Ενώ ,σήμερα, ο υποκειμενικός παράγοντας συνειδητοποίησης και οργάνωσης των λαϊκών στρωμάτων, στην Ελλάδα ,αλλά και γενικότερα δεν είναι σε επίπεδα αντίστοιχα της οικονομικής καταστροφής που επιβάλλεται σε αυτά όπως έχει δείξει η έλλειψη μαζικών αυθόρμητων εξεγέρσεων που θα είχαν συνταράξει το σύστημα. Ένα τέτοιο Μέτωπο μόνο μπορεί να ενοποιήσει  όλες τις επί μέρους αντιστάσεις και  αγώνες  στοχεύοντας  στην ” καρδιά του κτήνους “, ώστε μία Κυβέρνηση Λαϊκού Μετώπου, που θα ελέγχεται «από τα κάτω» μέσα από συνελεύσεις γειτονιών, χώρων δουλειάς κ.λπ. να υλοποιήσει τους προγραμματικούς της στόχους για οικονομική και πολιτική αυτοδυναμία, τη βάση για κάθε παραπέρα ριζικά κοινωνικά αλλαγή.

Εμπρός για το χτίσιμο ενός
Λαϊκού Μετώπου Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης
που θα θέσει τα άμεσα αιτήματα για:

Άμεση Μονομερή έξοδο από ΕΕ  | Ακύρωση των μνημονίων | Διαγραφή του Χρέους

Για την Αυτοδύναμη Οικονομία και έναν νέο διεθνισμό που στηρίζεται στην αλληλεγγύηέξω από την Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση και την ψευτο-δημοκρατία των ελίτ

Πρωτοβουλία Λαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.) www.mekea.org   69 37 835 919