Γενάρης, 10 2012

Απάντηση φίλων της ΠΔ στον λίβελο περί αντισημιτισμού στα σχόλια του μπλογκ (εδώ: http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/blog-post_08.html , η οποία ουδέποτε δημοσιεύτηκε, παρά τις επανειλημμένες αναρτήσεις από το πρωί της Δευτέρας:

Από «αντάρτης»:

Σχετικά με τα “ερωτήματα” του Μωρίς, που έχει μάθει απέξω το γνωστό ρητό “αντισιωνιστής=αντισημίτης”, καταρχάς τον Φίνκελστιν τον έχει χρησιμοποιήσει πολλάκις η ΠΔ για να τεκμηριώσει ακριβώς το ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι σιωνιστές, αλλά ότι μάλιστα οι σιωνιστές χρησιμοποιούν τη βιομηχανία και την ταμπέλα του “αντισημίτη” όπως ακριβώς ΕΣΥ πετάς την ταμπέλα για να περάσει στον άσχετο κόσμο το άθλιο λογύδριο σου.
Για πες μας αν η Goodman κάλεσε ποτέ αντισιωνιστές Εβραίους όπως ο Τζίλαντ Ατζμοντ και μήπως η ίδια χαρακτηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση της Χαμάς τρομοκρατική, επειδή αντιστέκεται στη σιωνιστική κατοχή. Άντε άθλιε γκεμπελίσκε του διαδικτύου που θα μας πεις αντισημίτες επειδή θίξαμε τις “ιερές αγελάδες” της ψευτοαριστεράς και “αμεσοδημοκρατίας” της…αγοράς.
Και αυτό που ζητάει η ΠΔ με αναλύσεις της και ρεαλιστικές προτάσεις της είναι ένα ενιαίο πολυπολιτισμικό κράτος, όπως ζητούσαν Εβραίοι όπως η Άρεντ, ο Ντόιτσερ κ.α., που θα αναιρούσε και τον σιωνιστικό ρατσισμό και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό στην Παλαιστίνη, και όχι ένα φυλακισμένο κρατίδιο-προτεκτοράτο δίπλα σε ένα Σιωνιστικό τέρας, όπου το σιωνιστικό Κράτος παραμένει μια χαρά, και άρα και οι ρατσισμοί – όπως ακριβώς ζητάει η φίλη σου Goodman, ο Τσόμσκι και το μεγαλύτερο μέρος της αριστεράς που υπηρετείς, άθλιε συκοφάντη.

Απάντηση Τ. Φωτόπουλου με email στο μπλογκ «You Pay Your Crisis», η οποία λογοκρίθηκε (στο ποστ http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html)

9 Ιανουαρίου 2012 6:12 μ.μ.

Κα διαχειρίστρια, (δυστυχώς με ανώνυμους χάνεται και η ανθρώπινη επικοινωνία!)

Καταφέρατε σε 4 γραμμές να κάνετε 2 διαστρεβλώσεις. Συγχαρητήρια!

1) Δεν απαίτησε κανένας και πολύ περισσότερο ο ίδιος προσωπικά να δημοσιεύσετε το άρθρο μου, προφανώς θέλοντας να προσθέστε και εσείς ενα πετραδάκι στη συκοφάντηση μου ότι επιδιώκω την προβολή μου. Απλώς έμαθα τώρα (γιατί πριν δεν ήξερα καν την ύπαρξη του μπλογκ σας) οτι το δίκτυο ΠΔ σας έχει στη λίστα “συνδρομητών” του και το έστειλαν μέσω email, χωρίς βέβαια καμιά απαίτηση να δημοσιευθεί. Έχω και εγω προσωπική λίστα φίλων μου που το στέλνω αλλά αποτελείται από πρόσωπα, όχι ανώνυμα μπλογκς.

2) Χαίρομαι που διαθέτετε και χιούμορ, μόνο που άλλο είπα εγώ και άλλα καταλάβατε, ή κάνατε ότι καταλάβετε για να προσθέσετε στη κατασυκοφάντηση μου. Εκτός βέβαια δεν ξέρετε να διαβάζετε, οπότε πάμε αλλού. Έγραφα: “Να σημειώσω ότι αυτή την άθλια συκοφαντία μόνο” οι γκεμπελίσκοι της Ισραηλινής Πρεσβείας ξεστόμισαν δημόσια εναντίον μας, με την οποία φαίνεται συμπλέει και το μπλογκ σας.” Προφανώς, η φράση σημαίνει οτι το μπλογκ σας με το ν’ αναπαράγει αβασάνιστα τη συκοφαντία ότι είμαστε αντισημίτες ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  οτι είμαστε αντισημίτες, όχι με την ….Πρεσβεία.

Και αυτή τη φορά απαιτώ όπως έχω κάθε δικαίωμα,  να δημοσιευθεί η απάντηση μου, όπως και σχόλιο μελών του δικτύου για την κατηγορία του αντισημιτισμού, απάντηση που δεν είχε  ακόμη δημοσιευθεί μέχρι πριν λίγη ώρα ενώ σας στάλθηκε από χθες το βράδυ!

ΤΦ

Απάντηση διαχειρίστριας του μπλογκ

 9 Ιανουαρίου 2012 6:41 μ.μ

Αγαπητέ κ Φωτοπουλε,

1. οταν καποιος στελνει ενα κειμενο σε ενα βλογ, που μονο κειμενα αλλων αναδημοσιευει, δεν μπορει να σημαινει κατι αλλο παρα μια υπομνηση, ευγενικη θα ηθελα να προσθεσω, για την αναδημοσιευση και του κειμενου που αποστελλει. Ισως η λεξη “παρακληση” να ήταν υπερβολικη απο τη μερια μου.
2. η αμεση συσχετισή μου (συμπλευση, οπως αναφερετε συγκεκριμενα) με την ισραηλινη πρεσβεια, περιλαμβανει ολες τις υποθεσεις, οπως και αυτη που ανεφερα στην απάντησή μου, αλλα οπως ειδατε δεν το εκανα καν θεμα, ισα ισα το προσπερασα οσο πιο ευγενικα μπορουσα. Το διασκεδασα μαλιστα, γιατι μου δωσατε την ευκαιρια να φανταστω τον εαυτο μου ρεπλίκα της Ματα Χάρι. 
3. Λυπαμαι, κ. Φωτοπουλε, αλλα δεν θα ηθελα να δωσω συνεχεια σε ενα θεμα, που πραγματικα δεν με αφορα, ουτε αφορα τους αναγνωστες του βλογ αυτου. Η απαντηση μου, βρισκεται στην ιδια θεση με τη δικη σας την απαντηση και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν βλεπω το λογο, γιατι να χρειαζονται περαιτερω διευκρινισεις. Ειλικρινα, δεν θα ήθελα να παρω καμια θεση στη διαμαχη που εχετε σαν ΠΔ με καποια αλλα βλογς ή μεμονωμενους σχολιαστες. Πόσο μάλλον να αρχισετε μια καινούργια διαμαχη με εμενα. Ειλικρινα, δεν μού αρεσουν καθολου οι εντασεις, και ως τα σημερα τις εχω αποφυγει.   
4. κ. Φωτοπουλε, δεν εχω καμια προθεση να σας συκοφαντησω, ουτε το εκανα ποτε, οπως μπορειτε και ο ιδιος να διαπιστωσετε. Τα τοσα κειμενα σας που εχω αναδημοσιευσει εδω, δεν μαρτυρουν κατι τετοιο. Θα ηταν παραλογο, να σκεφτειτε οτι θα το εκανα τωρα. Αν τα κειμενα σας προσελκυουν συκοφαντες, οπως λετε, δεν ειναι δικο μου το σφαλμα, στο βαθμο που αυτά αποτελουν δημοσιο κτημα.  
5. Σχολια, μπορει να δημοσιευει ο καθενας, εφ ‘οσον δεν ειναι υβριστικα. Απο χθες, δεν ελαβα κανενα καινουργιο σχολιο. Ισως, επειδη , οταν το κλιμα αρχισε να υπερθερμαινεται, ανεβασα ξανα το moderation. Εαν εχει σταλει καποιο, και δεν εχει δημοσιευθει, σας διαβεβαιωνω οτι δεν εγινε απο προθεση. Μπορει το μελος της ΠΔ να το ξαναστειλει. 
Α.Β.

Επιστολή εκ μέρους του δικτύου ΠΔ

9 Ιανουαρίου 2012 8:24 μ.μ.

κυρία Α.Β.

Ο “αντάρτης” ανάρτησε πάλι απάντηση στο υβριστικό thread για την ΠΔ και τον Τ. Φωτόπουλο, κόβοντας κάποια  “επίμαχα” σημεία που προφανώς λόγω μιας αχαρακτήριστης, κακώς εννοούμενης πολιτικής ορθότητας που σας διακατέχει, θεωρήσατε πιο υβριστικά απ’ ό,τι να μας αποκαλούν κάποιοι ανώνυμοι γκεμπελίσκοι, ως αντισημίτες και διάφορα άλλα κοσμητικά, χωρίς επιχείρημα και γνώση των προτάσεων και θέσεων μας, αλλά με εικασίες και λασπολογίες ώστε να προκληθεί το ανάλογο συκοφαντικό μπούγιο στο thread σας, το οποίο δυστυχώς επιτρέψατε εις βάρος μας.
Φυσικά θεωρούμε αυτονόητο ότι θα αναρτήσετε την απάντηση αυτή, που είναι επιεικέστατη ακόμα και από άποψη ύφους για το είδος επίθεσης που δεχτήκαμε, καθώς και την απάντηση του Τ. Φωτόπουλου που σας έστειλε μια ανταπάντηση με την παράκληση να δημοσιευτεί. Είναι προφανές ότι για τη στοιχειώδη αυτο-προστασία μας (και όχι βέβαια επειδή σας …”εκβιάζουμε”, όπως πιθανόν να το ερμηνεύατε αν κρίνουμε από το πώς ερμηνεύσατε το πρώτο γράμμα του Φωτόπουλου!), αν δεν αναρτηθούν αυτά τα δύο, πολύ ήπια για την περίσταση, σχόλια του “αντάρτη” και του Τ. Φωτόπουλου, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία του μπλογκ σας δημόσια.
εκ μέρους του Δικτύου ΠΔ

10 ΓΕΝΑΡΗ 2012