Οκτώβρης, 23 2013

Η αποχαλίνωση του αλητοχαφιέ Omadeon

O άθλιος αλητοχαφιές Οmadeon (που τον καλούμε άλλη μια φορά να μας κάνει μήνυση για να βγάλει την κουκούλα και να δουν όλοι με τι άθλιο υποκείμενο έχουμε να κάνουμε), σήμερα αποχαλινώθηκε. Προχώρησε στην πιο βρώμικη λάσπη που ακόμη και ένας επαγγελματίας λασπολόγος σαν αυτόν θα σκεφτόταν να την κάνει. Έφτιαξε ενα ολόκληρο βίντεο με ξεκομμένα αποσπάσματα απο συνεντευξεις του Τάκη Φωτόπουλου(Τ.Φ) σε διαφορετικούς χρόνους για να αποδείξει οτι είναι…κρυφο-φασίστας που ξεπλένει τους ναζί και τη Χρυσή Αυγή! (http://www.  youtube.  com/watch?v=IDd7lbQ-6EY&feature=player_detailpage#t=12). Αυτή ειναι μια τόσο άθλια συκοφαντία που ελλείψει λαϊκής δικαιοσύνης  δεν θα διστάζαμε, αν έβγαζε την κουκούλα του, να τον παραπέμπαμε στην αστική δικαιοσύνη για να ξεβρωμίσει ο τόπος από παρόμοια καθάρματα που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια έντιμου πολιτικού λόγου, τον οποίον κατεβάζουν στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών, στις οποίες πιθανότατα ανήκει!

Ο Οmadeon ξεκίνησε τη βρώμικη λασπολογία του με ένα καθαρό γκεμπελισμό που πολύ αμφιβάλλουμε αν και ο ίδιος o Γκέμπελς θα τολμούσε, γιατί ξεδιάντροποι σαν τον Οmadeon είναι σπάνιοι «άνθρωποι», δηλαδη “άνθρωποι” που διαθέτουν ελάχιστα στοιχεία από το ανθρώπινο γένος επάνω τους, έτσι που αν τον πεις ζώον θα είναι η μεγαλύτερη βρισιά στα ζώα! Αυτό που έκανε είναι να αποκόψει μια φράση από την αρχή της συνέντευξης του Τ.Φ. στον Νιάκα (Φλας 26/9/2012) οτι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι καν φασιστικό μόρφωμα» από την εξήγηση που ο Τ.Φ έδωσε παρακάτω στην ίδια συνέντευξη σχετικά με το γιατί κατά την άποψη του δεν ήταν. Κατά τον ΤΦ, η ΧΑ δεν ήταν τότε φασιστικό μόρφωμα εφόσον ενεργούσε σαν «παρακρατικό μόρφωμα». Αλλιώς θα μπορούσε το κράτος να την είχε συντρίψει την άλλη μέρα. Αφού δεν το ειχε κάνει μέχρι τότε, τόνιζε ο Τ.Φ στη συνέντευξη του τον Σεπτέμβρη 2012, κάποιοι στον κρατικό μηχανισμό προφανώς ήθελαν να υπάρχει η ΧΑ για τους δικούς τους λόγους.

Για οποιονδήποτε έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει (και προφανώς οι υπηρεσίες δεν μορφώνουν τόσο πολύ τα μέλη τους για να καταλαβαίνουν τέτοιες «λεπτομέρειες» της πολιτικής επιστήμης) μια οργάνωση ή θα είναι φασιστική/εθνικοσοσιαλιστική κλπ. ή θα ειναι παρακρατική. Και τα δύο δεν γίνεται γιατί τότε δεν θα είναι γνήσια φασιστική/εθνικοσοσιαλιστική που ιστορικά απαιτεί αυτονομία από το κράτος, ώσπου να μπορέσουν να το καταλάβουν(είτε με τη βία, είτε με εκλογές) για να εφαρμόσουν οι εθνικοσοσιαλιστές το πρόγραμμα τους.

Ο άθλιος όμως αυτός στη συνέχεια συγκόλλησε το απόσπασμα της συνέντευξης του Σεπτέμβρη 2012 με την τελευταία συνέντευξη του Τ.Φ στον Σαχίνη (Ράδιο 984,09/10/2013) όταν είχε ήδη αρχίσει η διαδικασία συντριβής της Χ.Α που αποδείκνυε περίτρανα οτι δεν ήταν παρακρατική οργάνωση. Με βάση αυτό το δεδομένο, ο Τ.Φ δεχόταν στη συνέντευξη αυτή οτι η ΧΑ ήταν τελικά μια ακροδεξιά ή εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση που όμως στην ουσία αποτελεί, σύμφωνα με την ανάλυσή του, ιδεολογικό φάντασμα σήμερα, εφόσον το έθνος-κράτος και η εθνική οικονομία που προϋποθέτει ο εθνικοσοσιαλισμός δεν υπάρχουν πια σήμερα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς.

Και όμως, με αυτήν την κατάπτυστη λαθροχειρία ο άθλιος αυτός Γκεμπελίσκος έστησε ολόκληρο συκοφαντικό βίντεο για το πως ο Τ.Φ ξεπλένει τους ναζί και τη ΧΑ!

Στη συνέχεια ο Οmadeon κατέφυγε σε χολυγουντιανές ταινίες και δραματοποιημένες ιστοριούλες του γνωστού οργάνου της υπερεθνικής και της σιωνιστικής ελίτ, BBC, για να «αποδείξει» το «ανιστόρητο» των ισχυρισμών του ΤΦ σχετικά με το «Ολοκαύτωμα» κλπ. και τόλμησε να φθάσει μέχρι την αθλιότητα να λοιδωρεί τον Τ.Φ γιατί αναφέρθηκε συχνότερα στις διώξεις των Σλάβων από αυτές των Εβραίων (παρόλο που μίλησε για συστηματικές διώξεις και των δύο λαών) «ξεχνώντας» οτι ακόμα και με τις πιο εξογκωμένες εκτιμήσεις των σιωνιστών που ειδικεύονται κατά τον (έντιμο εβραίο κοινωνιολόγο) Φίνκελσταϊν στη «βιομηχανία του Ολοκαυτώματος», τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας μεταξύ των Σλάβων ήταν πολλαπλάσια αυτών των Εβραίων! Δεν θα ασχοληθούμε όμως με τις ιστορικές διαστρεβλώσεις του Omadeon, ούτε θα παίξουμε την κολοκυθιά μαζί του. Ο Τ.Φ βασιζόταν στην γενικά παραδεδεγμένη ιστορική αλήθεια, όχι βέβαια αυτή των Σιωνιστών και φιλοσιωνιστών “ιστορικών” που είναι γνωστοί για τα παραμύθια τoυς –όπως έχουν δείξει ακόμη και έντιμοι (μη Σιωνιστές) Εβραίοι ιστορικοί π.χ. σχετικά με την εθνοκάθαρση στη Παλαιστίνη…

ΥΓ: Κάποιος Michael Theodosiadis (πρώην “Julien Febvre” που συμμετείχε στη λασπολογία εναντίον μας πέρσι μαζί με τον Ομάντεον και την κλίκα φίλων του-τρολς), προφανώς παρόμοιας πολιτικής και ηθικής στάθμης με τον Omadeon που θαυμάζει, όχι μόνο χαρακτήρισε «τέλεια» την παραπάνω αθλιότητα, αλλά δίνει και μαθήματα στον ΤΦ πως: «το θέμα δεν είναι αν αυτοί στην εξουσία συνωμοτούν αλλά ο καπιταλισμός που πρεσβεύει το κέρδος και την κυριαρχία είναι το πρόβλημα». Έτσι, ο άσχετος αυτός, ή συνειδητός διαστρεβλωτής της συστημικής ανάλυσης του ΤΦ, για την οποία πολλοί στον χώρο όπου υποτίθεται ανήκει και ο Θεοδοσιάδης, τον ψευτο-“ελευθεριακό”, τον κατηγορούσαν για ‘αντικειμενιστή’ , τώρα τον κατηγορεί για συνωμοσιολογία! Και αυτό, όταν ο Τ.Φ ακόμη και πρόσφατα έδειξε ότι το να αναλύσεις τους σχεδιασμούς των ελίτ στο πλαίσιο πάντα μιας συστημικής ανάλυσης (δηλαδή το τι συγκεκριμένη μορφή παίρνει το σύστημα κάθε εποχή και με ποιους θεσμούς και μηχανισμούς επιβάλλεται -παγκοσμιοποίηση,ΕΕ,κοινοβουλευτικές Χούντες, Οικονομική Κατοχή κτλ.- ώστε να οργανωθεί ο λαός εναντίον του)είναι καθήκον ενός πραγματικού αναλυτού, ειδάλλως θα καταλήξει να λέει γενικόλογες μπουρδολογίες όπως αυτή του Θεοδοσιάδη οτι για όλα φταίει ο καπιταλισμός, το κέρδος και η κυριαρχία. Τις ίδιες άλλωστε ανώδυνες «αναλύσεις» προς άρτια διαπαιδαγώγηση νέων με αναρχικές ανησυχίες, κάνει κατά σύστημα ο ίδιος βαρύγδουπος «αναλυτής», γράφοντας τετριμμένα αναμασήματα για την «άμεση δημοκρατία» και την ίδια στιγμή καταγγέλλοντας την αντισυστημική κριτική της παγκοσμιοποίησης και της υπερεθνικής ελίτ ως «συνωμοσιολογίες» στο μεταμοντέρνο “ελευθεριακό” πόρταλ όπου συγγραφεί με το εύγλωττο όνομα EAgainst.com (το οποίο μεταφράζεται ως “Europeans Against the Political System” – τίτλος που δείχνει και τις ψευτο-“ελευθεριακές” καταβολές του, αφού βλέπει μόνο το κακό “πολιτικό σύστημα” ως εχθρό, εναντίον του οποίου αν ενωθούμε όλοι και όλες με ολίγον από “αμεσοδημοκρατία”, ο καπιταλισμός, η κυριαρχία και οι ιεραρχίες θα καταπέσουν!).

Αλλά φυσικά ο Θεοδοσιάδης θα μπορούσε εύκολα ν΄ απαλλαγεί “λόγω βλακείας” (αν και επικίνδυνης βλακείας) όταν φτάνει να γράφει με ύφος 12 καρδιναλίων, αυτός ο μεγάλος συγγραφέας που δεν τον ξέρει ούτε ο «θυρωρός της πολυκατοικίας του» (Χάρρυ Κλυνν), πως «ούτε καν πολιτικό φιλόσοφο δεν θα έλεγε» τον Τ.Φ…