Οκτώβρης, 27 2013

Ο “Ελευθεριακός” «πολιτικός επιστήμονας» Michael Theodosiadis (Julien Febvre)

Στην κατασυκοφάντηση του Τάκη Φωτόπουλου που συνεχίζεται συμμετέχουν τόσο γνώριμοι από το παρελθόν και κατά σύστημα «ελευθεριακοί» λασπολόγοι όσο και κάποιοι διαπρύσιοι «αντικαπιταλιστές».

Για τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ή αλλιώς Julien Febvre όπως ήταν το ψευδώνυμο του πριν το αλλάξει στο όνομα Michael Theodosiadis, τόσο στην ιστοσελίδα του στο EAgainst.com όσο και στο Facebook, έχουμε ξαναγράψει (εδώ) (κι εδώ). Έχει δηλαδή συμμαχήσει στο παρελθόν, ενώ συνεργάζεται και τώρα με τον ιντερνετικό λασπολόγο-χαφιέ Omadeon (που όπως αποκάλυψε χθες ο Τάκης Φωτόπουλος ψάχνει να τον βρει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σειρά εγκληματικών πράξεων αλλά ο «έντιμος μπλόγκερ», όπως αυτοαποκαλείται, κρύβεται σαν ποντίκι!) και τη γνωστή στενή κλίκα του, συμμετέχοντας στο βρωμο-μπλογκ (http://omadeon.wordpress.com/2013/10/26/oxi-2/) και το Facebook wall του, και παίζοντας (στην καλή περίπτωση) τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου», μαζί με κάποια άλλα άθλια πολιτικά αλλά και «ακαδημαϊκά» υποκείμενα της «ελευθεριακής» και της «αντικαπιταλιστικής» Αριστεράς. Φυσικά με αυτό τον ύπουλο τρόπο βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία τα υποκείμενα αυτά να βγάλουν τα πολιτικά τους απωθημένα εναντίον του Τάκη Φωτόπουλου, προκειμένου να τον θάψουν μέσω ενός διαπιστωμένου πλέον πρακτορίσκου, αφού ξέρουν ότι με πολιτικά και θεωρητικά επιχειρήματα στην επί ίσοις όροις δημόσια αντιπαράθεση, δεν θα είχαν καμία τύχη.

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε τη λαμπρή του καριέρα χτυπήματος του Φωτόπουλου «κάτω από τη μέση» ήδη «επιλέγοντας το στρατόπεδο» των γκεμπελικών λασπολόγων, όταν ξεκινούσε το πρώτο τσουνάμι επιθέσεων κατά της Περιεκτικής Δημοκρατίας και ιδιαίτερα του Τάκη Φωτόπουλου προσωπικά, στα τέλη του 2011-αρχές του 2012. Τότε (Γενάρης του 2012) αναρτούσε τους παρακάτω, εντελώς ατεκμηρίωτους οχετούς στο δημόσιο Facebook τοίχο του, κάποιους από τους οποίους μόνο αναδημοσιεύουμε εδώ. Η δραστηριότητα του «πολιτικού επιστήμονα» περιλάμβανε την χυδαία ανάρτηση του κηδειόσημου του Τάκη Φωτόπουλου….

…O ίδιος δε διστάζει με πολιτικά «επιστημονικό» τρόπο να αποκαλύψει και τμήμα της προσωπικής αλληλογραφίας του Φωτόπουλου με τον Omadeon, που ο τελευταίος έβγαλε στη φόρα προς τη μέγιστη διαπόμπευση του. Η συνέχεια ήρθε με κατεβατό βρισιών ως «συνωμοσιολόγου που βλέπει παντού πράκτορες», ως «καμμένου», «καραγκιόζη», «σούργελου», κ.ο.κ., αλλά και χαρακτηρισμό του ως «πράκτορα», όπως μπορεί ο/η αναγνώστης/στρια να διαπιστώσει…





(Όλο το νήμα από τον τοίχο του Julien Febvre/Θεοδοσιάδη, στο οποίο διαπόμπευε δημόσια τον Φωτόπουλο, είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.)

Μετά από όλα αυτά έχει το θράσος να προκαλεί ασύστολα σήμερα μιλώντας για «ad hominem επιθέσεις» του Τάκη Φωτόπουλου εναντίον άλλων!

Από τα σημαντικά όμως «ευρήματα» των παραπάνω ήταν η απόπειρα, όχι να μποϋκοτάρει πρόταση συμφοιτητών του για ομιλία του Φωτόπουλου στο Πανεπιστήμιο του, όπως είχαμε παρανοήσει τη σχετική αναφορά του, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: Ήταν η επιτυχημένη απόπειρα του να τον μποϋκοτάρει από το να μιλήσει στη Συνέλευση του Λονδίνου, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, που βέβαια πολιτικά ήταν πολύ πιο σημαντική. Και αυτό, με μια τεκμηριωμένη «επιστημονική» κραυγή όπως τα βρισίδια που έριχνε ως οχετός στο ανοιχτό Facebook wall του. Είναι επίσης φανερή η πλήρης σύμπλευση του, αν όχι συνεργασία, από τότε, με τρολς (και ανάλογους χαφιέδες;) της κλίκας Omadeon, τύπου «Αιρετικός», «Δανάη Παπαδοπούλου», τα οποία τρολς είναι χαρακτηριστικό πως μπλοκαρίστηκαν μόνιμα από διαχειριστές της Wikipedia για τις απόπειρες παραχάραξης/συκοφαντικής διαστρέβλωσης λημμάτων σχετικών με τον Τάκη Φωτόπουλο και την Περιεκτική Δημοκρατία.

Τελευταία, όπως είδαμε ο Θεοδοσιάδης συμμαχεί κατά σύστημα με τον Omadeon στην κατασυκοφάντηση του Τάκη Φωτόπουλου, τόσο στο μπλογκ, όσο και στο Facebook wall του Omadeon, έχοντας καταφύγει στις πιο βρώμικες συμμαχίες που μπορεί κανείς να διανοηθεί. Ένας πραγματικός πολιτικός επιστήμονας, φερ’ ειπείν, θα απέρριπτε ως ανοητολογικές μπουρδολογίες τις ασυναρτησίες του Omadeon στο άθλιο βίντεο που ανέρτησε, ενώ ο μέγας «πολιτικός επιστήμονας» Θεοδοσιάδης τις βρήκε «τέλειες»! Τέλος θα έπρεπε να ξέρει ο τιμητής των πάντων «ακαδημαϊκός», ότι η βασική σύνταξη ενός Ακαδημαϊκού στη Βρετανία είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη και ότι η σύνταξη του Τάκη Φωτόπουλου, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα ύστερα από συστημικές περιστολές στο έργο του, είναι γύρω στα 1100 ευρώ, σε αντίθεση με τις ηλιθιότητες του ότι λαμβάνει «αδρές αμοιβές».

Πρόκειται όμως περί «χρήσιμων ηλιθίων» των αντίστοιχων χώρων που εκπροσωπούν πολιτικά ή εκπροσωπούν κάτι πολύ χειρότερο, όπως ο «φίλος» τους, Omadeon;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ (01/11/2013 – 04:22)

Πήραμε από τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη την παρακάτω διευκρίνιση για τη σχέση του Μ. Θεοδοσιάδη με το όνομα “Julien Febvre” την οποία και δημοσιεύουμε ασχολίαστα (προς το παρόν), πιστοί στην αρχή της παρουσίασης της άλλης πλευράς πάνω σε παρόμοια θέματα. Οι παραπάνω επομένως κατηγορίες εναντίον του Θεοδοσιάδη (όπως και αυτές που παραπέμπουμε σε παλιότερες αναρτήσεις) ισχύουν μόνο στον βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί ότι τα σχόλια από τον Julien Febvre είναι σχόλια του ίδιου χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο (ή φίλου του συνεργού, αλλά τότε πρέπει να μας πει το όνομα του), και αυτό μόνο η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγλήματος θα μπορούσε να αποδείξει αναμφισβήτητα, αν βέβαια το ήθελε, παρόλο που και εμείς διαθέτουμε κάποια στοιχεία γι’ αυτό που θα θέταμε υπόψη των διωκτικών αρχών, σε περίπτωση που η υπόθεση έφθανε στα δικαστήρια. Και φυσικά, μέχρι τότε δεχόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου, που δεν σημαίνει βέβαια αθωότητα, αλλά απλά τη μη ύπαρξη επαρκών στοιχείων για να αποδειχθεί η ενοχή, που σε περιπτώσεις βέβαια ιντερνετικού πολέμου είναι ακόμη πιο δύσκολο από ό,τι συνήθως.

«Ως γνωστό με κατηγορείτε ότι λασπολογούσα τον κύριο Τάκη Φωτόπουλο πέρυσι μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook με τον λογαριασμό Julien Febvre ο οποίος δεν χρησιμοποιούνταν από εμένα αλλά άνηκε σε σύντροφό μου (που είχε σπουδάσει creative writing και politics στο ίδιο πανεπιστήμιο μόλις ένα χρόνο πριν από εμένα), με τον οποίο είχαμε κοινό λογαριασμό στην ιστοσελίδα Eagainst.com. Αυτός ο λογαριασμός έκλεισε όταν ο σύντροφός μου αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με δημοσιεύματα στο internet και ότι άρθρα είχαμε συγγράψει μαζί πέρασαν στο όνομά μου, όπου και υπέστησαν αλλαγές. Επιπλέον, ο λογαριασμός Julien Febvre έκλεισε τον Ιούλιο του 2012 λίγο πριν ανοιχτεί ο δικός μου, στον οποίο υπάρχει το όνομά μου και τα πραγματικά μου στοιχεία.»