Το Δίκτυο Περιεκτικής Δημοκρατίας καταδικάζει το νέο απεχθές σιωνιστικό έγκλημα της σφαγής εκατοντάδων Παλαιστινίων, με την αγαστή σύμπνοια της υπερεθνικής ελίτ (ΗΠΑ, Ε.Ε.) και των Αμερικανόδουλων Αραβικών καθεστώτων (Αίγυπτος, Ιορδανία, καθεστώτα Κόλπου κ.λπ.). Το «έγκλημα» όλων αυτών που συνθλίβονται σήμερα από την Ισραηλινή αεροπορία (δηλαδή τα τελειότερα εγκληματικά μέσα στην ιστορία που έχουν παράγει οι Αμερικανοί προστάτες τους) είναι ότι τόλμησαν να ψηφίσουν αντιπροσώπους που δεν ήθελαν να ξεπουλήσουν την Παλαιστίνη για χάρη του νέου Μπαντουστάν που «προσφέρουν» οι Σιωνιστές στην προδοτική κλίκα Αμπάς, καθώς και τα αμερικανόδουλα καθεστώτα που ετοιμάζονται, μετά τη σφαγή, ν’ «αποκαταστήσουν» τον άνθρωπο της υπερεθνικής ελίτ, τον Αμπάς, στη Γάζα.

Μετά την εκλογική νίκη της Χαμάς, το σιωνιστικό καθεστώς, με τη βοήθεια της υπερεθνικής ελίτ, άρχισε τον οικονομικό στραγγαλισμό του λαού της Γάζας που είχε και το …θράσος να κάνει αντίσταση στον αποκλεισμό του από γη, αέρα και θάλασσα. Στο μεταξύ, ο «αδιάφθορος» Ομπάμα που παραθερίζει σε υπερπολυτελή βίλα στη Χαβάη, έχει προσλάβει στο επιτελείο του όλα τα σιωνιστικά ή φιλοσιωνιστικά γεράκια (Ρεμ, Χίλαρι κ.λπ.) και κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει τη σφαγή. Και φυσικά η στάση κάθε αντισυστημικού πολίτη δεν είναι το «καταδικάζουμε τη βία από κάθε πλευρά» που βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον θύτη και το θύμα, όπως προτείνει το άθλιο ΠΑΣΟΚ, ούτε βέβαια μπορούμε να περιμένουμε καμιά σοβαρή αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση ή το «καλό» τμήμα της ΕΕ όπως «αφελώς» θέλει να πιστεύει η ρεφορμιστική Αριστερά που χρεώνει το διαρκές έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού στις «ΗΠΑ και σε κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ». Το ίδιο αδιέξοδη είναι και η υιοθέτηση της «λύσης» των δύο κρατών που προτείνει σύσσωμη η Αριστερά και στις σημερινές συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι Σιωνιστές σημαίνει νέα Μπαντουστάν. Η μόνη λύση είναι αρχικά ένα πολυπολιτισμικό κράτος στην Παλαιστίνη (και όχι ένα κυρίαρχο, «καθαρό» και ρατσιστικό σιωνιστικό κράτος, δίπλα σε ένα εξαρτημένο φονταμενταλιστικό ισλαμικό κράτος) το οποίο θα ενώσει τους λαούς που ζουν στην Παλαιστίνη, με μελλοντικό στόχο μια περιεκτική δημοκρατία όπου κάθε πολίτης θα έχει την ίδια πολιτική και οικονομική δύναμη που θα αποκλείει κάθε κυριαρχία και εκμετάλλευση.

Το Δίκτυο της Περιεκτικής Δημοκρατίας καλεί όλους τους αυτόνομους αντισυστημικούς πολίτες και οργανώσεις να λάβουν θέση στη μαζική αυτή θηριωδία και να συνοργανώσουν άμεσα λαϊκή πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο σιωνιστικό καθεστώς, την υπερεθνική ελίτ και στις εντεινόμενες μορφές συστημικής βίας στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

28/12/2008

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ