• ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ: ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
  • ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΛΙΤ
  • ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Η κοινοβουλευτική Χούντα έδειξε στην επέτειο για τα 2 χρόνια από την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το πραγματικό πρόσωπό της: μια στυγνή χούντα επαγγελματιών πολιτικάντηδων, που δεν έχει την παραμικρή νομιμοποίηση για τα κτηνώδη μέτρα που κατεδαφίζουν τις κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, στην υπηρεσία των ντόπιων και ξένων ελίτ.

Μια Χούντα που δεν έχει το παραμικρό δισταγμό να αιματοκυλίσει τον λαό (περισσότερο ίσως από ό,τι θα τολμούσε ακόμα και η Δεξιά) ακριβώς γιατί τον εξαπατά σαν «σοσιαλιστική». ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤOΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Η Χούντα, μαζί με την ΕΕ, δεν μετατρέπει μόνο τους μισθωτούς και συνταξιούχους σε νεόπτωχους, αλλά καταστρέφει και τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, τις δημόσιες συγκοινωνίες και κάθε κοινωνική υπηρεσία. Στόχος τους να πληρώσουν το Χρέος τα λαϊκά στρώματα και να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα.

Μόνο αν τους εξαναγκάζουμε να πληρώσουν αυτοί το Χρέος, οι μεν ξένες ελίτ μετά από τη δραχμοποίηση και γερό  «κούρεμα» του χρέους, και μετά από επιμήκυνση του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ χρέους, οι δε ντόπιες ελίτ μετά από την απογραφή και έκτακτη  άγρια φορολόγηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, μόνο τότε θα αποτρέψουμε την καταστροφή .

– ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ